Objektivi qytetar në Çarshinë e vjetër

Me muzikë, video të shkurta dhe slajde me mesazhe dhe fotografi, ekipi i Civilit mbajti prezantim të #objektivitQytetar.

Kalimtarët kishin mundësi ti shohin video materialet e gazetarëve qytetarë, arritjet dhe ndikimin që e kanë në shoqëri dhe mbi institucionet.

 

Më tepër informata dhe mundësi për kyçje aktive në monitorimin e proceseve politike mund të gjeni në fejsbuk faqen Objektivi Qytetar.

This post is also available in: MacedonianEnglish