ЦИВИЛ МЕДИА

ЦИВИЛ МЕДИА е организациска единица и медиумска платформа на ЦИВИЛ – Центар за слобода

CLP.MK (Civic Lenses Project) е веб портал за граѓанско новинарство и активизам за јакнење на транспарентноста и одговорноста во политичките процеси

Директор на ЦИВИЛ МЕДИА:

Горан Наумовски

Главен уредник:

Џабир Дерала

Одговорен уредник:

Дехран Муратов

Уредувачки колегиум, новинарска екипа и автор(к)и: 

Биљана Јордановска

Маја Ивановска

Дијана Тахири

Ангела Петровска

Ариан Мехмети

Програмски консултант и автор:

Синиша Станковиќ

Соработничка екипа:

Арбен Зеќири (новинар, аналитичар)

Атанас Петровски (камера)

Владо Крстевски (монтажа)

Александрос Стаматиу (фотографија)

Јазична редакција:

Наташа Цветковска

м-р Гордана Ацеска

Веб мастеринг и администрација:

Петар Орданоски (Инфопроект)

Филип Петровски

Ермин Климента

Администрација:

Соња Ефтовска, финансиска директорка

КОНТАКТ

This post is also available in: AlbanianEnglish