„Еве ти, шарена револуција!“ (ВИДЕО)

Бранко Героски, уредникот на „Слободен печат“, кој доби закана за шлаканица на Твитер од Љупчо Палевски, со зборовите „Доста беше за Герица пљуканица; Кога ќе го сретнам ќе лапа шамар, лично, со селфи!#3“

По оваа закана, Героски се обрати на неговиот личен профил дека денеска во 12 часот ќе го чека лицето Љупчо Палевски пред скопскиот локал „Манда“, На местото дојдоа многу луѓе кои беа информирани за закажаниот термин, за да видат што ќе се случи, голем број на новинари и фотографи кои го покриваа настанот,. Видеото е од граѓански новинар од Скопје кој сака да остане анонимен.

This post is also available in: English