„24 часа“ објави, а Инфомакс, Курир, Република, Плусинфо, Фактор и други пренесоа дезинформации за бугарската лична карта на Дан(и)ела Арсовска

Дали Данела Арсовска, жителка на Скопје и кандидатка за градоначалник, е истовремено и Даниела Арсовска, бугарска државјанка и жителка на Петрич, регистриран гласач за бугарски избори?  Прашањето што ја преокупира деновиве јавноста, произведува и многу дезинформации